Årets Bridgeildsjel - send inn din nominasjon

Nominasjonsperioden for Årets Bridgeildsjel 2019 åpnet i går, og i løpet av det første døgnet er det kommet inn 50 (!) nominasjoner på personer fra 17 ulike kretser. Det gleder et bridgehjerte å lese om alt det fantastiske arbeidet som gjøres rundt om i norske klubber.

Årets Bridgeildsjel - send inn din nominasjon

Jury plukker ut finalister

En jury plukker ut 3-5 finalister. Disse blir presentert på bridge.no, og så er det opp til dere - medlemmene - å stemme på hvem dere mener bør vinne.

Skriv langt - skriv godt!

Juryen som skal plukke ut finalistene, må forholde seg til teksten som er skrevet av den som nominerte vedkommende. Det kommer inn mange gode nominasjonstekster hvert år, og det er disse som ligger til grunn når juryen velger ut hvem de mener er de mest verdige finalistene.

Skal din kandidat nå opp blant andre, der det er skrevet utfyllende om hva vedkommende har gjort for bridgen, så holder det altså ikke å skrive at det er ypperlig stemning i klubben og at alt går på skinner. Beskriv hva som gjør stemningen så god, hva som må gjøres og hvordan det blir løst, hvorfor den du nominerer er så sentral i at dette går bra, og hvor lenge vedkommende har holdt på med dette. Gå gjerne flere sammen om å formulere en god tekst.

PS! Har du sendt inn en tekst tidligere, og ønsker å utdype nominasjonen: Da er det bare å sende inn en nominasjon på nytt.

Nominasjonsskjema

Les mer om prosessen fram til kåringen

Vinneren utropes på Norsk Bridgefestival

Vinneren kåres ved folkeavstemming som varer fra 14. mai - 2. juni. Hvem som har vunnet, avsløres på Norsk Bridgefestival i Drammen i sommer.